FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Is het nog niet duidelijk of mis je iets, laat het ons dan weten.

Waarom moet ik voor Rough Gem kiezen?

De Rough Gem is eenvoudig in gebruik en stelt je in staat om veel informatie op medewerkersniveau digitaal te archiveren. Het ondersteunt en administreert op een eenvoudige en efficiënte manier de jaarlijkse HR-cyclus, waardoor papierstromen verminderen en belangrijke informatie via een platform toegankelijk wordt.

Wat levert Talent Management mij op?

Door talentmanagement integraal onderdeel van uw HR-beleid te maken, bent u beter in staat om nieuw talent aan te trekken, te ontwikkelen en behouden. Opvolginsplanning wordt hierdoor inzichtelijk en mogelijk. Noodzakelijke interventie wordt eerder gesignaleerd.

Waarom zou ik investeren in de Rough Gem?

Een investering in de Rough Gem betekent dat je meer grip krijgt op ongewenst verloop en in staat bent om medewerkers blijvend te ontwikkelen en te boeien. Mensen binden op monetaire gronden is duur maar niet duurzaam. Een investering in de Rough Gem verdient zich dubbel en dwars terug.

Wat betekent de Rough Gem voor mijn medewerkers?

De Rough Gem zorgt ervoor dat medewerkers inzicht krijgen in hun ontwikkelpotentieel en op regelmatige basis met hun leidinggevenden in contact staan. Persoonlijke ambities en mogelijkheden worden hierdoor transparant en leiden tot permanente ontwikkeling en wendbaarheid. De medewerker heeft bovendien 24 uur per dag inzicht in zijn/haar eigen dossier.

Wat betekent de Rough Gem voor mijn managers?

De Rough Gem geeft managers een tool waarmee ze efficiënt en effectief met de ontwikkeling en het functioneren van hun medewerkers om kunnen gaan. Alle personeels gerelateerde acties ten aanzien van functioneren en ontwikkeling worden vanuit een platform aangestuurd. Informatie is daarnaast gemakkelijk toegankelijk gemaakt via laptop, tablet of IPhone, op elk moment, op elke plaats.

Wat maakt de Rough Gem anders dan andere systemen?

De Rough Gem integreert een aantal aspecten van modern HR-beleid op één plek, zoals prestatie, functioneren, opleiding en training en talentontwikkeling.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.