Hoe het werkt

Personal branding begint bij het ontdekken van jouw natuurlijke drijfveren en daarmee authentiek gedrag. Bouw meer zelfvertrouwen op en krijg inzicht in je persoonlijke motivatie. Ons programma biedt alles wat je nodig hebt voor de ontwikkeling van jouw talent. Je kunt veel zelf doen door feedback aan anderen te vragen, je eigen ontwikkelplan te maken en onze webinars te volgen. Wil je nog meer uit jezelf halen, dan is er altijd een online coach beschikbaar en bieden we events waar je verder aan je ontwikkeling werkt en bovendien kunt netwerken.

Wij begeleiden je tijdens de reis, jij kiest de bestemming en hoe lang je met ons meereist.

Belangrijke onderdelen

TalentScan

Inzicht in je zelf begint simpelweg met onze TalentScan. Van daaruit kies je je jouw route. Je haalt een hoger resultaat en hebt meer plezier wanneer je weet wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Je bent wendbaar en daardoor beter in staat om bij veranderingen de juiste rol op je te nemen en blijvend te presteren.

Ontwikkelplan

Sta je aan het begin van je carriere of wil je een volgende stap maken binnen de organisatie waar je werkt? Wat heb je dan nodig en hoe houd je het overzicht? Een ontwikkelplan is een goede leidraad en helpt je bij het bepalen en volgen van de benodigde stappen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling zorgt ervoor dat je zelf aan het stuur zit en jouw eigen route kunt uitzetten.

360 graden feedback

Van feedback naar feedforward. Vraag feedback aan anderen, bijvoorbeeld vrienden of collega's en ontdek of zij de talenten die jij jezelf toedicht herkennen. Feedback van anderen ontvangen was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt alleen maar een e-mailadres van hen nodig.

Online coach

Wil je jouw talenten verder ontwikkelen of uitvinden waarom je vastloopt? Wil je weten of je de juiste brandstof hebt om de door jou gekozen route af te leggen? Boek eenvoudig een coach voor een online sessie. Liever een life gesprek? Dat kan natuurlijk ook.

Webinars

Of je een starter bent of al wat langer werkt, vroeg of laat loop je tegen dingen aan, die je lastig vindt om mee om te gaan. Het niets willen missen, de druk van je omgeving of keuze stress. In onze webinars komen uiteenlopende onderwerpen aan bod waar jij tegenaan loopt en waarover je graag wilt leren of de mening van anderen over wilt horen. De webinars zijn gratis en zijn onderdeel van het ontwikkelprogramma.

Persoonlijk dossier

Met het digitale dossier heb je al jouw relevante informatie bij elkaar. Of het nu gaat om jouw CV, brieven of testresultaten, je kunt alles eenvoudig uploaden. Het systeem is AVG proof en je hebt altijd toegang tot jouw gegevens. Jouw gegevens zijn altijd van jou. Je kunt het ook delen met de organisatie waar je voor werkt en het is ook makkelijk over te dragen als je van werkgever verandert.

Prestatiecyclus

Ontwikkeling is een continu proces en daarbij is het belangrijk dat jij jouw ambities, wensen en kennis kunt delen. Werk je binnen een organisatie waar een eigen prestatiecyclus wordt gehanteerd maar heb je behoefte om vaker met jouw leidinggevende van gedachte te wisselen? Wil je zelf ook de mogelijkheid hebben om gesprekspunten aan te dragen die worden vastgelegd? Vraag dan je leidinggevende of hij of zij ook gebruikt wil maken van de Rough Gem.

Geinteresseerd in Rough Gem? Start direct de gratis demo.

Ondersteuning

Bij FAQ vind je informatie over de Rough Gem. Binnen de online-omgeving heeft iedere gebruiker toegang tot een kennisbank met informatie over talentmanagement en gerelateerde onderwerpen en uitleg over de verschillende toepassingen.

Tarieven

Probeer Rough Gem een maand lang vrijblijvend en kosteloos. Een abonnement heb je daarna al vanaf € 6,- per maand. Je hebt de keuze tussen een kwartaalabonnement en een jaarabonnement.